over mondzorg bornem

Mondzorg Bornem is gegroeid uit de samenwerking tussen tandartspraktijk van Tony Moens en Nethold (vennootschap achter oa. Medineth in Grobbendonk). Eind 2019 werden de voorbereidingen gestart om een multi-disciplinair centrum te openen in het centrum van Bornem onder de naam: Gezondheidscentrum Bornem. Mondzorg Bornem zal onderdeel uitmaken van het Gezondheidscentrum Bornem. Op deze manier kan de patiënt op één adres terecht voor verschillende medische en paramedische disciplines. Gezondheidscentrum Bornem zal volgens planning openen najaar 2021 – exacte timing volgt nog.

Vaak gestelde vragen

Nieuwe patiënten zijn nog steeds welkom bij Mondzorg Bornem. Ons team van tandartsen, e.a. wordt versterkt.

Breng zeker uw identiteitskaart mee. Indien u verwijsbrieven of verslagen van een specialist of uw huisarts heeft, brengt u deze ook mee, alsook RX foto’s, medicatielijst, allergielijst…

U kan bij Mondzorg Bornem betalen met cash of Payconiq. Binnenkort zal u ook met debet- en creditkaart kunnen betalen.

Er is parkeergelegenheid in de buurt de praktijk, alsook in de onmiddellijke omgeving (op 3 minuten wandelen) is de grote parking “Achterweidestraat”. Bekijk ook zeker onze contact-pagina voor meer praktische info.

Met de bus geraak je vlot in het centrum van Bornem. Buslijnen 252 (Dendermonde-Boom) en 257 (Dendermonde-Boom) hebben een halte in centrum van Bornem vlakbij de praktijk.

De Mondzorg Bornem-praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Contacteer onsOnze disciplines

Maak een afspraak
Telefonisch: ‭03 227 12 87‬

Mondzorg Bornem

Eind 2019 werden de voorbereidingen gestart om een multi-disciplinair centrum te openen in het centrum van Bornem onder de naam: Gezondheidscentrum Bornem. Mondzorg Bornem zal onderdeel uitmaken van het Gezondheidscentrum Bornem.

Op deze manier kan de patiënt op één adres terecht voor verschillende medische en paramedische disciplines. Gezondheidscentrum Bornem zal volgens planning openen najaar 2021 – exacte timing volgt nog.